AEG – UTTAK

AEG – Promotion Cup

I år er det mange medlemmer som har kjøpt billetter til AEG, og vi er på 7.plass i Promotion Cup!!!!

Det innebærer at vi kan stille med 4 ryttere i de ulike disipliner.

I tillegg til Ingrid Løvmo og Elisabeth Lund, som er tatt ut allerede,

har vi en ledig plass i Horse Cup dressur

og en ekstra plass i Horze cup sprang.

De som er interessert i å stille for SKRK i AEG promotion cup i februar 2016, må melde sin interesse på mail: post@skienrideklubb.no,

Innen   imo 19.januar.
Styret avgjør på bakgrunn av resultater. De som blir valgt ut, må selge 2 stk. 4 dagers pass. (forutsatt at vi har fler igjen)

Statutter for uttak til AEG Promotion cup for Skien Rideklubb

AEG-Uttak Promotion Cup

Promotion Cup AEG 2016

Gratulerer til:
Ingrid Løvmo Ponni cup
Elisabeth Lund Horze cup
Linn Mari Blom Dressur cup
Påmelding gjøres av klubben og frist er 21 januar.
Forutsetningen er at vi selger nok billetter i Promotion cupen.
TILBUD TIL ALLE KLUBBENS MEDLEMMER:
Vi kan kjøpe billetter for kr. 350 for et 4 dagers pass. Max 2 bill pr. medlem.
Frist for tilbakemelding er 10 januar, på FB.

Avanti Cavalli Finale 3. – 4. oktober 2015

OjOjOjOj!!! For en utrolig helg det har vært på Klosterskogen Ridesenter!!! Skien Rideklubb har for første gang arrangert finalen i Avanti Cavalli Dressurturnering, og vi klarte det med bravur. Vi har bare fått positive meldinger tilbake fra alle hold. I mellom slagene fikk vi også avholdt klubbmesterskap, på tvers av klassene. For å få til alt dette krevde det mye av oss som bidro på dette stevnet og det rettes derfor en stoooor takk til alle som har bidratt denne helgen, både de som er medlemmer av klubben og de som ikke er det, familie og venner, og til alle som jobber på Klosterskogen Ridesenter.  Det hadde ikke blitt noe stevne uten dere. Tusen takk alle sammen!!!

Så til de flinke deltagerne våre. Første stevnedag startet med klubbklasse. Den ble vunnet av Siri Aabelvik og Ulex med 67,6%, med Elisabeth Lund på Gørklintgårds Illiana som nr 2, 66%.  Flott innsats av de uplasserte også, med gode prosenter. Ekstra moro var det at skolehestene også fikk vist seg frem på en flott måte.

Så var det første cupklasse, LC, med både hest og ponni. Der kom Johanne Blomquist på Quite A Babe og suste inn til en flott 1. plass med 71,2%. 2. plassen gikk til Elisabeth og Illiana, 68,8% og 3. til Ingrid Løvmo på Kildromin Prince, 67,6%.

I LB klassen hadde vi ingen på pallen, skjønner ikke det, men flotte resultater allikevel av SKRK’erne.

I LA klassen ble Linn Marie Blom og JJ Dylan nr 2, 70,471%.

I MB klassen hadde vi en debutant, Jenny Nordby på Romanesco Pilekær. De gjorde en flott figur og red til 56,471%.

SKRK avviklet også klubbmesterskap i dressur på lørdag, med god deltagelse. Mesterskapet ble vunnet av Linn Marie og Dylan, nr 2 ble Elisabeth og Illiana, mens 3. plassen gikk til Ingrid og Prince. Gratulere!!!

Klubbmester 2015Klubbmestere

Søndag var det den store finaledagen hvor alle cupene skulle avgjøres. Vi startet dagen med en klubbklasse der også, vunnet av Rebecca Dahlgren på Nistugas Bekkerella med 71,6%.

I LC klassen ble det dobbelt seier til SKRK ved Johanne og Quite A Babe, 74%, og Ingrid på Prince, 73,4%. Også her var hest og ponni slått sammen.

Så til LB med Johanne og Quite A Babe på 2. plass med 67,708%.

I LA tok Linn Marie og Dylan seier’n med 69,444%.

I TVRR Ponnicup gjorde Ingrid og Prince rent bord. De tok like gjerne både 1. og 2. plassen. Gratulere!!!

Ingrid og Prince vinner Avanti

I LC TVRR Cup hest ble det seier til Johanne og Ebba, med Siri og Ulex på 3. plass. Gratulere til dere begge!!!

Johanne og Siri med dyra sine

I Pernille Stange’s Cup i LB ble det en flott 2. plass på Johanne og Ebba. Gratulere!!!

Quite A Babe etter finalehelgen i Avanti

Og i Avanti Cavalli Cupen (LA) vant Linn Marie og Dylan, noe som ble en utrolig spennende affære. Gratulere!!!

.Seier i Avanti Cavalli

Det er kun de med plasseringer som er med her, da alle SKRK’erne har så fantastiske resultater denne helgen, at det ville blitt fryktelig mye å skrive om alle, og er det noe som er feil her, så si ifra.

G R A T U L E R E   A L L E   S A M M E N!!!

For å se resultater for alle, sjekk denne linken:

Avanti Cavalli Finalestevne, resultater

Avanti Cavalli Dressurfinale

Da er alt klart for at det skal bli et vellykket stevne på Klosterskogen Ridesenter denne helgen. Vi har hatt dugnad i dag, og for en flott stå på gjeng som bidro der. Det er vasket og ryddet, kjørt baner og pusset vinduer. Dommerbod og sekretariat er klart. Til og med pc’ene og skriver’n virker som det skal.

Dette må bli bra!!!!

Velkommen til Klosterskogen ridesenter for noen flotte sportslige opplevelser!!!

Finalen i Avanti Cavalli Dressurturnering!!!

Hei alle sammen!! Det nærmer seg stevnestart i finalen i Avanti Cavalli og i den forbindelse trommer vi sammen til dugnad kl 17.00 på fredag, på Klosterskogen Ridesenter. Håper på godt oppmøte!!! Det vil også bli lagt ut arbeidslister nokså snart. Sjekk hva DU er satt til å gjøre, slik at vi får til et stevne uten at vi mangler folk hist og her;-)

Avanti Cavalli Dressurturnering på Melsom 19. – 20. september 2015

Dressurgjengen i SKRK reiste til Melsom for å bli med i Avanti Cavalli Cupen. Og jammen bemerket de seg med flotte resultater nok en gang.

På lørdag ble Johanne Blomquist og Quite A Babe nr 6 (58,889%) i LB og Linn Marie Blom og JJ Dylan ble nr 2 (63,333) i LA.

På søndag var det cup og det startet på beste måte med en 3. plass til Johanne og Quite A Babe (63,200%), en 4. plass til Ingrid Løvmo og Kildromin Prince (62,000%) og en 10. plass til Veronika Amilie Henriksen og Topper (58,400) i LC. I cupen sammenlagt  er Johanne på 2. plass, Siri Aabelvik med Lex på 5. og Veronika og Topper er på 9. plass totalt i LC.

I LB tok Ingrid og Prince en ny 4. plass (58,889%) i ponniklassen, mens Johanne og Quite A Babe også ble nr 4 (61,111%) i hesteklassen. Ingrid leder ponnicupen og ligger også på en 3. plass sammenlagt. I LB cupen sammenlagt er Johanne på en 4. plass.

I LA cupen ble det en flott seier til Linn Marie og JJ Dylan med hele 68,519%. Linn Marie ligger på 2. plass sammenlagt i cupen, bare 1 poeng bak lederen.

Neste stevne i denne spennende cupen er på Klosterskogen Ridesenter 3. – 4. oktober. Da er det finalestevnet og vi håper at mange stiller opp som deltagere, hjelpemannskap og heiagjeng den helgen!!!

Ingrid og Prince på Melsom Quite A Babe på Melsom 1. plass Melsom 68,519% 2. plass på Melsom 19.09.2015

Xpert hesteturnering på Klosterskogen Ridesenter 20. september 2015

Søndag inntok Xpert hesteturnering Klosterskogen Ridesenter og Skien Rideklubb var arrangør, noe som innebar endel utfordringer på grunn av det voldsomme regnværet som har vært. Men med stort pågangsmot og tålmodighet, kunne vi ønske velkommen til stevne.

SKRK rytterne bemerket seg på forskjellige nivåer, seier til Oda Andersen på Tamara i LC og til Josefine Skjelbred på Cointreau i LB, og forøvrig mange gode plasseringer og runder.

Gjestene var godt fornøyd med vær- og baneforholdene og stevnet ble gjennomført i flott stil.

Link til resultater for hele stevnet her

Sprangbanen KlosterskogenIngrid og Prince i sprang

Grønt kort kurs

Hei alle sammen!!
Heidi Holthe, Grønt Kort-kontakten i TVRR planlegger nytt kurs i oktober. Dersom noen ønsker å være med på kurs, sender de henne fullt navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato samt klubbtilhørighet. Hun ønsker også å vite om de har vært på reglementskurs og om de har kursboken.
heidi.holthe@hotmail.com Sendes all info til